Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

DIETAL – elegantní způsob řešení nadváhy

DIETAL – elegantní způsob řešení nadváhy

Na otázky redakce odpovídal Ing. Karel Bojda, Ph.D., MBA 
z Lékárny Medicamentum Nový Jíčín

 

Vy jste vyvinul speciální přípravek na hubnutí. Mohl byste nám ho představit? 

Přípravek se jmenuje DIETAL. Jedná se o již osvědčený přípravek na českém trhu, který pomohl obrovské skupině uživatelů odbourat nadbytečné tukové zásoby. Má za úkol účinně snižovat tělesnou hmotnost a bránit pocitům hladu při redukčních a očistných kúrách. Jedno balení představuje 10 denní redukční kúru a je složeno z tablet na redukci pocitů hladu a ze sáčků (MIX 3 různých příchutí) na přípravu nápoje, který se po vypití přemění na nekalorický gel, který zaplní žaludek a vytvoří pocit sytosti.

Jak to prakticky funguje? Před hlavními jídly - tj. 3x denně - užíváme 1 tbl. pro potlačování chutí na sladké a na jídlo + 1 sáček rozpuštěný do 0,2 l vody - pro přípravu nápoje, který se po vypití v žaludku přemění na gel, který se smísí s potravou a zajistí tím zaplnění žaludku a pomalejší trávení - tzn. prodlouží dobu sytosti a sníží tím spotřebu jídla. Po užití přípravku pak na talíř dáváme již poloviční porci, netrpíme pocity hladu a nemáme nutkání cokoliv konzumovat. Máme mírný nezájem o jídlo. Podstatné je, že dokážeme díky dobře vybraným rostlinám oklamat žaludek i mozek, naše tělo nehladoví a mozek neblokuje odbourávání uložených tuků, protože neidentifikuje kalorickou krizi. Tím donutíme tělo spotřebovávat uložené tukové zásoby a máme konečně šanci hubnout. V ČR neexistuje tak komplexní přípravek, jako je Dietal.

Čím se liší Váš přípravek od ostatních? Dietal se skládá z nejmodernějších rostlinných materiálů, které užívajícímu člověku nezpůsobují průjmové problémy, dehydrataci a nezatěžují nadměrným způsobem játra různými toxickými fenoly a ketony, tak jak to dělají některé diety. Není návykový a lze jej používat dlouhodobě až do dosažení požadovaného váhového úbytku. Zajišťuje pohodové nehladovějící stavy při hubnutí. Mimo intenzivní redukční účinky jej lze použít i jako udržovací přípravek např. v režimu 1x denně.

Vy už jste s Dietalem zhubnul? Přípravek jsem si vymyslel v podstatě pro sebe. Hubnul jsem tempem cca 1 kg týdně. Celkově jsem dosáhl váhového úbytku 18 kg. Udělal jsem drobné korekce ve skladbě stravy. Dávám si pozor např. na nápoje – obsahují spoustu energie třeba pivo, slazené vody a džusy.

A co JOJO efekt? Ten hrozí vždycky, když se vrátíme ke svým původním stravovacím návykům, a kvantům konzumované potravy. Moje nynější váha se drží. je to díky tomu, že Dietal užívám neustále, ale již ne 3x denně. Používám formou udržovacího režimu tj. 1x denně.

Komu je DIETAL určen? Každému, kdo má nadváhu a chce s tím něco dělat. Lidem, kteří chtějí detoxikovat a pročišťovat organismus popř. mají zvýšenou hladinu cholesterolu.

Postačuje tento přípravek nebo je vhodné DIETAL něčím doplnit? Samozřejmě, máme již vyvinutou novinku, která se jmenuje LINIER strong spalovač. Je vhodný k potlačení funkce amylázových enzymů, které štěpí škroby na jednoduché cukry jež tělo pak snadno transformuje do tukových zásob. Účinnost hubnutí s Dietalem lze zvýšit souběžným užíváním zmíněného přípravku Linier. Současné hypermarketové potraviny jsou plné škrobů a cukrů, které se snadno v našich tělech rozkládají na jednoduché cukry, které se pak snadno přeměňují v tělesný tuk. Linier omezuje rozkládání škrobů na cukry a zvyšuje účinnost odbourávání tuků. Přípravek obsahuje také záhřevné byliny jako skořice, chilli a černý pepř. Díky působení těchto bylin se zvyšuje tělesná teplota, čehož výsledkem je větší spotřeba zásobní energie. Přípravek je  velice vhodný na noční hubnutí. Lze doplnit o KARDIOFIT - přípravek na snižování hladiny homocysteinu. Homocystein je toxická kyselá látka, která při zvýšené koncentraci v našich tělech vytváří podmínky pro snadné ukládání tuků. Využijte Slevový kód - sleva 150 Kč na 30 a 50 denní kůru - 06012020DI

Co by jste vzkázal závěrem potencionálním kandidátům na redukci? Není potřeba se bát. Dietal nezhubne za nás, takové přípravky neexistují, ale ulehčí náročné období hubnutí mimo jiné i tím, že na to člověk není úplně sám. A nezapomeňme, že kdo to nezkusil tak nezhubnul.