Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Zelená káva – moderní trend při detoxikaci a čištění

Zelená káva ve formě koncentrovaných tablet – moderní trend při detoxikaci a čištění.

Káva v různých formách je jedna z nejoblíbenějších pochutin na světě. Často se vedou diskuze o účincích konzumace kávy na lidské zdraví. Řada pravidelných konzumentů kávy zjistila, že po vypití hrnku kávy nepociťují tak silný hlad a mnozí zaznamenali zvýšenou exkrementaci moči popř. stolice. 


Tyto schopnosti kávy, lze využít při redukci váhy a detoxikaci a jsou mnohem silnější u nepražené zelené kávy, která je bohatá na různé typy chlorogenových kyselin, které představují hlavní účinnou látku. A právě tyto organické kyseliny jsou zodpovědny za váhové úbytky, které byly popsány ve vědeckých publikacích. V pražené kávě je nenajdeme, protože během pražení kávy se tyto látky ničí. Chlorogenové kyseliny mají schopnost zasáhnout do složitých hormonálních reakcí souvisejících s adaptací organismu na nižší příjem potravy a udržování energetické rovnováhy. V důsledku jejich působení přirozeně omezujeme množství zkonzumované potravy a zvyšujeme energetický výdej, pocítíme také čistící efekt. Kombinace všech látek zastoupených v zelené kávě může při pravidelném užívání mít pozitivní vliv na vitalitu, detoxikaci, vyprazdňování, cholesterol a imunitu.

Dalším efektem zelené kávy je zlepšení cirkulace krve v těle a to díky obsahu kofeinu. Jedná se o látku, která ovlivňuje chod srdečně cévního systému, centrální nervové soustavy a jedná se o stimulant metabolismu, který umí uvolnit svalový glykogen a opozdit nástup únavy. Dochází k zlepšení krevní cirkulace, posílení svalů a celkové zlepšení vitality. Zajímavý a nezanedbatelný je i vliv na zlepšení imunitních funkcí, zelená káva obsahuje také kyselinu kávovou, která patří k elmi silným antioxidantům, které na sebe vážou celou škálu škodlivých volných radikálů.

Lze také poukázat na detoxikační vlastnosti vedoucí k zbavování lidského těla škodlivých látek čehož lze s úspěchem využít při jarní očistě. Tradičně je vhodné detoxikaci provádět po vánocích, kdy se konzumují velká kvanta potravy všeobecně a i kila jdou svižně nahoru. Po zimě během, které probíhají zabijačky, plesy, karnevaly a masopusty. Bohužel přes zimu má většina z nás sníženou pohybovou a sportovní aktivitu.

Takže v průběhu jara je ideální doba pro detox a green coffee. A pak po dovolených a různých all inclusive pobytech, které bývají spojeny s větší konzumací jídla popř. alkoholu. Zelená káva extra silná 4000 je přípravek obsahující silný koncentrát zelené nepražené kávy 1:20 s minimálně 50 % obsahem chlorogenových kyselin, který si oblíbili zejména věkově starší pacienti pro jeho schopnost usnadnit vyprazdňování velmi přirozeným způsobem a schopnost povzbudit vitalitu. Přípravek není vhodné doporučovat lidem se závažnými kardiovaskulárními chorobami. Všeobecně se lze řídit tím jak na pacienta působí konzumace klasické kávy. 
Pokud pacient po konzumaci klasické kávy cítí bušení srdce, točení hlavy atp. pak pro něho obvykle není green coffee vhodné. 
Všeobecně popularita green coffee neustále roste především díky jeho bezpečné a neinvazivní roli při očistných kůrách a hubnutí a díky celé škále dalších pozitivních účinků, které vedou k příjemným pocitům na straně zákazníků.

 

 

slevový kód 10 % na Green Coffee 05012020GC