Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Darujte netradiční, velmi nápaditý a vzácný vánoční dárek.

ŽENŠEN se své pravlasti se od dob starověku využíval jako vysoce účinný prostředek ke zvýšení energie, zmírnění stresu, podpoře imunity, prodloužení života a zlepšení každodenního zdraví. Stává se vám, že se často cítíte vyčerpaní, unavení a utahaní do ničeho se vám nechce a jste jako by bez energie? Toužíte sršet energií, nápady a být kreativnější a produktivnější? Pracujete nebo se často vyskytujete ve stresovém prostředí a jste náchylnější k pesimismu, úzkostem a depresím? Pokud je vaše odpověď na kteroukoli z těchto otázek kladná využijte schopností osvědčené byliny, která vám opět vleje život do celého těla.

O co se jedná a čím je ta bylina zajímavá?

Ženšen je bylina, která se v různých formách vyskytuje od ruské Sibiře, přes velkou část Asie až po USA a Kanadu. Za nejúčinnější ze všech ženšenů je považována odrůda, která se latinsky nazývá „Panax ginseng“. Název vznikl od doslovného „panacea“ což je česky všelék. Zajímavou a využívanou částí rostliny je kořen, který se dá různě zpracovat. Za nejkvalitnější a na účinné látky nejbohatější je považován ženšen z Koreje, který je nabízen v podobě koncentrátu jako Červený korejský ženšen.

Jedná se o specialitu - doplněk stravy pro přípravu protistresového nápoje k posílení vitality, imunity a celkového sexuálního, fyzického i duševního zdraví. Jedná se také o velmi pěkný a užitečný dárek.

Jak na nás působí?

Má vliv na psychiku, hormonální hladiny, imunitu a řadu dalších biologických atributů. Dlouhodobý stres je tichý a velmi zákeřný nepřítel. Jeho vlivem dochází k nepříznivému působení na imunitní systém, který pak přestává fungovat správně a dostává se do nerovnováhy. Je prokázáno, že stres je často hlavní příčinou vzniku různých onemocnění. Zvyšuje např. riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění až o 50 %. Z klinických výzkumů vyplývá, že až 75 % případů onkologických onemocnění je přímo nebo nepřímo spojováno s nadměrným stresem. Je výborný adaptogen což se projevuje jeho vlivem na stabilitu hladin hormonálního systému, ovlivňuje hormonální procesy na úrovni hypotalamu, nadledvinek a mozku. Má vliv na zlepšení mentální výkonnosti ve smyslu zvýšení produktivity duševní činnosti a kreativity.

O ženšenu se hodně mluví jako o povzbuzujícím prostředku na sexuální funkce?

Díky schopnosti odbourání stresových hormonů, povzbuzení činnosti nadledvinek a vyšší sekreci hormonů typu testosteron, který má přímý vliv na libido nebo estrogen zase na lepší náladu. Tím, že zlepšuje zdraví a vitalita celkově, dochází k zdokonalení sexuálních funkcí a po celá staletí je považován za výkonné afrodisiakum.

Z čeho se skládá a proč se označuje jako „Červený ženšen“?

Jedná se o koncentrát, který připomíná viskózní hmotu podobné konzistence jako je med. Tradiční po generace propracovávaný způsob zpracování ženšenových kořenů vede k přípravě koncentrátu 100 % korejského červeného ženšenu pravého s vysokým obsahem saponinů tj. účinných látek.

Jakým způsobem se tento přípravek užívá?

Užívá se formou čaje, který se velmi jednoduše připraví a to tak, že v každém balení přiložená odměrka na koncentrát se 1-2x denně rozmíchá ve 2 dcl čaje nebo teplé či studené vody a jako čaj či posilující nápoj se vypije. Je možné osladit medem či jiným sladidlem. Více informací zde.

Jakým zákazníkům je určen?

Jedná se o skvělý dárek pro starší lidi – babičky a dědečky k povzbuzení vitality a pozitivního vlivu na snížení hladiny cholesterolu nebo snížení zvýšené hladiny cukru v krvi. Je vhodný pro všechny pracující lidi, kteří musí odolávat stresům. Je velmi vhodný pro managery, studenty a těžce duševně pracující – sem patří třeba i učitelé, kteří ocení pozitivní vliv na koncentraci, paměť a mentální výkon i udržení psychické stability a antistresový účinek. No a velká skupina zákazníků chce zlepšit sexuální prožitky a povzbudit vitalitu, potenci či libido. Velmi vhodný je pro všechny v seniorském věku.

Je pro někoho nevhodný?

Za celou historii používání ženšenu nebyly při běžném dávkování zaznamenány nebezpečné účinky. Nicméně, pokud máte obavy pak v případě dětí, těhotných a kojících žen a osob trpících tachykardií, či jiným onemocněním srdce a u diabetiků a osob užívajících léky na ředění krve popř. přípravky obsahující kofein je vhodná konzultace s lékařem nebo lékárníkem.

Vyzkoušejte jedinečný životabudič v podobě koncentrátu červeného ženšenu také.

Exhibition use