Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Silná imunita je základem dobrého zdraví.

 

Na posílení imunity dětí i dospělých existuje na první pohled velké množství nejrůznějších přípravků. Často se jedná jen o směsi běžných vitamínů. Základem pro lidskou imunitu a zdraví je kvalitní vitamín C, který je vhodné doplnit v naší zeměpisné šířce vícesložkovým vitaminem D a tento základ obohatit o účinné a prověřené imunostimulanty.

Vitamín C Biokomplex obsahuje formy vitamínu C rozpustné nejen ve vodě, ale také v tucích, což je na českém trhu unikátní. V tuku rozpustný vitamin C dosahuje tkáňových oblastí, do kterých se klasická forma vitamínu C rozpustná ve vodě nemůže dostat.

A OK

Céčko překonává bariéry

Projevuje se silnými antioxidačními účinky v oblasti tukových membrán v celém těle. V tucích rozpustný vitamin C je schopen překonat biologické bariéry a uspokojit poptávku tkáně po vitaminu C lépe než obvyklá forma rozpustná ve vodě, což nabízí běžná lékárenská klasika.

B OK

Zpomaluje také rozpad důležité složky kůže tj. kyseliny hyaluronové, což prospívá celkovému zdraví kůže. V tucích rozpustné složky vitamínu C představují využitelnější formu vitamínu C pro nervové tkáně, kterými prochází až do nitra buněk, kde chrání proti zlomům DNA a tím zpomalují procesy stárnutí účinněji než mnohem dražší antioxidanty.

Bór omezuje ztrátu déčka

Vitamín D3/D2 Biokomplex 2000 I.U. s vitaminem B5 je špičkový doplněk stravy, kterým lze doplňovat vitamín D po celý rok. V současnosti se dostal do popředí zájmu na základě výzkumů, které publikovaly skutečnost, že lidé s dobrou koncentrací vitaminu D v krvi mají statisticky významně lehčí průběhy a nižší úmrtnost na onemocnění COVID-19.

C OK

Pravidelné užívání by mělo pozitivně ovlivňovat celkovou imunitu a pomáhat zlepšovat kostní hustotu atd. Vysoká kvalita přípravku je dána jeho složením. Je to jediný komplexní vitamín D na trhu, který obsahuje jak živočišný vitamín D3, tak rostlinný D2. Kromě toho každá jeho tableta obsahuje další složky, které pomáhají vitamíny D transformovat do aktivní podoby. Jedná se především o vitamín B5. Produkt také obsahuje mikroprvek bór, který omezuje vylučování a ztráty vitamínu D z těla ven.

Dokonalost díky evoluci

IMUNILKY představují jeden z nejúčinnějších soudobých doplňků stravy v podobě cucavých tablet. Jedná se o první komplexní preparát na trhu v ČR určený ke globálnímu posílení imunitního systému dětí. Přípravek je postaven na bázi kolostra, betaglukanů z hlívy ústřičné, obsahuje extrakt z červené řepy, vitamín C a vitamín D3. 

Je zřejmé, že tento přípravek je schopen nahradit několik specifických produktů. Kolostrum, které je unikátně bohaté na imunoglobuliny, je dominantní složkou Imunilek.  Svým obsahem se jedná o velmi složitou emulzi stovek vysoce účinných biologicky a imunologicky významných látek, které zásadním způsobem přispívají k zesílení imunitního systému, detoxikují organismus, podporují zbytnění svalů a silně regenerují. Jedná se o takové typy látek, jaké dokáže vyrobit pouze živé tělo a jsou nenahraditelné jakýmkoli rostlinným materiálem.

Kolostrum ve vysoké koncentraci je také přítomno v přípravku s názvem IMUNILKY pro dospělé. Obsahují také mateří kašičku, která je jedním z nejzáhadnějších přírodních produktů. Včely ji používají k výživě své královny. Její složení není dosud zcela objasněno. Všechny složky mateří kašičky dovedla k dokonalosti více než 100 milionů let trvající evoluce. Mezi důležité součásti Imunilek patří také laktobacily v kombinaci s inulínem jenž podporuje růst důležitých střevních bakterií, které mají důležitý vliv na distribuci imunolátek do krve.      

Jaké jsou výsledky a praxe?

Může se stát, že lidé, kteří kombinaci Biokomplexů a Imunilek užívají, neonemocní? Záleží na mnoha faktorech jako imunokondice, dávkování přípravků, způsob života atp. Pravděpodobnost výskytu větších potíží  se může snížit, protože lidé vydrží větší infekční tlak. Pokud je přípravek používán alespoň 2 – 3 měsíce v dostatečném množství, pak obvykle vznikne odolnost, která se prakticky projeví tak, že některé infekce se nemusí nutně projevit nemocí a pokud ano, tak pacienti nemoc zpravidla rychle překonávají.

Zpravidla se dostaví zvýšená teplota eventuelně kašel či produkce hlenů, ale průběh nemoci se obvykle nedostává do těžkých hnisavých a zánětlivých projevů a úporných horečnatých stavů, takže používání antibiotik se všemi negativními důsledky na degradaci střevní mikroflóry a dlouhé absence dětí ve škole a dospělých v práci nejsou tak frekventované. 

Přirozená imunita představuje první linii obrany vůči infekcím. V soudobé civilizované společnosti je důležité imunitu budovat, posilovat a kultivovat. Vhodně volené doplňky stravy jsou jedním z nástrojů nejúčinnějších.

bee-g890f55ab8-1280-1024x682