Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Hubnout se dá, aniž bychom museli sportovat.

 

Dosáhněte vysněné postavy a dejte kilům sbohem

Bez přísných diet, škodlivých léků, pocitu hladu a chutí na sladké, lze zhubnout až o 19 kg a víc.

Chcete jít rovnou na věc a podívat se jak se dá, a hlavně s čím, bez pocitu hladu a cvičení zbavit nadbytečných kilogramu? Pak klikněte zde.

 

 Obrázek2

Dobrý den, jmenuji se Karel Bojda,

chtěl bych s vámi krátce sdílet svou cestu od potíží s hubnutím až ke sportovní postavě, zdravému tělu,

sebevědomí a výrobě vlastního přípravku, který do dnešního dne pomohl tisícům lidí v Čechách i na Slovensku. Vím, jaké to je mít nějaké to kilo navíc. To, že si ze mě někdo občas udělal srandu, až tak nevadilo. Umím si ze sebe udělat legraci a nad narážkami jsem vždy snadno mávnul rukou. Dělo se ale něco mnohem horšího.

Přestával jsem se líbit své ženě, dávala mi pocítit, že takový jsem dříve nebyl.

Další motivací snížit svou váhu bylo množství faktů, které znám.

KDYŽ ČLOVĚK PŘIBÍRÁ NA VÁZE:

  • Pomalu se mu zvyšuje krevní tlak
  • V krvi se postupně zvyšují triglyceridy, krevní cukr, cholesterol
  • Dostavuje se problém zvaný metabolický syndrom, který se rozvíjí a postupně dochází k již nevratnému poškození zdraví
  • Vzniká opravdová obezita
  • Problémy s klouby
  • Problémy s potencí
  • Vysokým krevním tlakem dostavuje se diabetes, kornatění tepen
  • Přichází konzumace stále větších kvant léků se všemi neblahými důsledky
  • Může to skončit infarktem, mrtvicí, rakovinou

A takhle jsem dopadnout nechtěl.

Motivací byl i můj vlastní syn, který byť tenký jak nit a v 10 letech nechtěl sníst jídlo, prý aby mu nevyrostlo tak velké břicho jako má tatínek, tedy já.

Obrázek4

Neměl jsem vždy nadváhu. V mládí jsem výkonnostně až vrcholově sportoval.

Měl jsem štíhlou a svalnatou postavu. Pak mi ale zemřel ze dne na den otec a můj život se obrátil vzhůru nohama a vydal se zcela jiným směrem. Sport pro mě rychle skončil. Změnilo se tempo života, zavládly jiné priority. 

Nebylo to ze dne na den. Proces přibírání trval několik let. Postupně se to dostalo do bodu, kdy to již bylo hodně vidět a také cítit. Najednou nešly dopnout kalhoty, košile, musel jsem si koupit nové sako. Ohnout se k zavázání tkaniček začínalo být trochu problém. Více a častěji jsem se potil - bylo to nepříjemné. Celkově vzrůstala moje nemotornost.   

"Musím zhubnout"

Do této situace se dříve, či později, dostane mnoho z nás. Byl to i můj případ.

Protože má práce souvisí se zdravotnictvím a provozem lékárny, kde se vyskytuje řada přípravků na redukci váhy, měl jsem nejen velký výběr toho po čem sáhnout, ale i přehled toho, co se na trhu nabízí jako prostředky na hubnutí. Často, když nám končila minimální trvanlivost u přípravků na hubnutí, tak jsem tyto přípravky vyřadil z prodeje a začal jsem je užívat a zkoušet na sobě.  Větší úspěchy v hubnutí se moc nedostavovaly, spíš se začaly projevovat komplikace, které provázely užívání jednotlivých přípravků.

Některé přípravky způsobovaly dehydrataci, jiné průjmy, po mnohých se dostavoval hlad, bolesti břicha nebo taky po několika dnech užívání mi zvedalo žaludek již samotné přivonění k hubnoucímu koktejlu. Vždy, když jsem si prohlížel složení těch výrobků, tak jsem si říkal proč tam nemají tohle a proč tam dávají tohle?  Začal jsem přemýšlet o tom, co a jak bych udělal já lépe.  

Odtud již nebylo daleko k vytvoření první laboratorní směsi pouze pro vlastní potřebu  

Došel jsem do bodu, kde jsem si už začínal myslet, že nedokážu zhubnout

Přípravky klasického typu, které jsou na trhu již několik let, jsou udělány dle mého hlediska špatně, často hloupě a nekomplexně, nebo způsobují střevní či jiné problémy. Stanovil jsem si kritéria, jak chci hubnout já a protože se mám taky rád tak pochopitelně nechci podstupovat nějakou drastickou redukční torturu. Vzniklo desatero kritérií tj., nároků a požadavků jak by budoucí směs látek, tedy přípravek, měl vypadat.

Vytvořil jsem vlastní produkt

Obrázek5

 

Přípravek se jmenuje DIETAL. Jedná se o již osvědčený přípravek na českém trhu, který pomohl obrovské skupině uživatelů odbourat nadbytečné tukové zásoby. Má za úkol účinně snižovat tělesnou hmotnost a bránit pocitům hladu při redukčních a očistných kúrách. Jedno balení představuje 10denní redukční kúru a je složeno z tablet, které mají za úkol snižovat pocity hladu a snížit chutě na jídlo a sladkosti.  Součást balení je mix 3 různých příchutí na přípravu nápoje, který se po vypití přemění na nekalorický gel, který zaplní žaludek tím, že vytvoří pocit sytosti a zároveň zajistí, že se hlad dostaví o mnoho později. Připravený nápoj obsahuje látky, které zabraňují úbytku svalové hmoty.

Vždy jsem sportoval, chodil po horách, ale v poslední době jsem s sebou vláčel o 19 kg navíc, dovedete si představit, jakou zátěž to představovalo pro kolena, srdce a ostatní orgány?

Foto: zima 2017

Obrázek6

Když můj blízký kolega uviděl tuto fotku, nechtěl věřit vlastním očím a doslova mi řekl. " Když jsi mi vyprávěl o tom, jaký jsi byl VELKÝ sportovec, říkal jsem si, NO TO URČITĚ, TY NA SPORTOVCE NEVYPADÁŠ." a Ejhle, bylo tady další prohlášení: " TO NENÍ SNAD ANI MOŽNÉ, VÍM NA 100 %, ŽE NECVIČÍŠ, NA TO TY NEMÁŠ ČAS, TY TVÉ SVALY BYLY POUZE PŘEKRYTY 19 kg TUKU, úžasné."

Foto: léto 2019

Obrázek7

  Jak to prakticky funguje?

Před hlavními jídly - tj. 3x denně - užíváme 1 tbl. pro potlačování chutí na sladké a na jídlo + 1 sáček rozpuštěný do 0,2 l vody - pro přípravu nápoje, který se po vypití v žaludku přemění na gel, který se smísí s potravou a zajistí tím zaplnění žaludku a pomalejší trávení - tzn. prodlouží dobu sytosti a sníží tím spotřebu jídla. Po užití přípravku si na talíř můžeme dát poloviční porci. V následujících hodinách pak netrpíme pocity hladu a nemáme nutkání cokoliv konzumovat. Máme mírný nezájem o jídlo. Podstatné je, že dokážeme díky dobře vybraným rostlinám oklamat žaludek i mozek, naše tělo nehladoví a mozek neblokuje odbourávání uložených tuků, protože neidentifikuje kalorickou krizi. Tím donutíme tělo spotřebovávat uložené tukové zásoby a máme konečně šanci hubnout. V ČR neexistuje tak komplexní přípravek, jako je Dietal.

Používání Dietalu je velice jednoduché.

Video vzniklo těsně po dokončení vývoje. První den, kdy začínám testovat na sobě.

 Další ze "zázračných" přípravků nebo skutečný zázrak?

V případě Dietalu lze hovořit o zázraku pouze v případě, že zázraky dokáže sama příroda. Dietal je navržen a složen tak, že využívá přirozených vlastností bylin, bez pomoci chemie. Dietal přesně splňuje má přísná kritéria na hubnoucí přípravek, je bez chemie, je velice účinný a absolutně neškodný zdraví. Speciální složení je navrženo tak, aby redukce váhy probíhala zdravě, tak abychom zároveň nepřicházeli o svalovou hmotu a je čistě zaměřen k odbourávání tuků. 

Dietal se skládá z těch nejlepších rostlinných materiálů, které užívajícímu člověku nezpůsobují průjmové problémy, dehydrataci a nezatěžují nadměrným způsobem játra různými toxickými fenoly a ketony, tak jak to dělají některé diety. Není návykový a lze jej používat dlouhodobě až do dosažení požadovaného váhového úbytku. Zajišťuje pohodové nehladovějící stavy při hubnutí. Mimo intenzivní redukční účinky jej lze použít i jako udržovací přípravek např. v režimu 1x denně. 

Přípravek jsem si vymyslel v podstatě pro sebe. Hubnul jsem tempem cca 1 kg týdně. Celkově jsem dosáhl váhového úbytku 18 kg a tuto váhu si udržuji dodnes. Udělal jsem drobné korekce ve skladbě stravy. Dávám si pozor např. na nápoje – obsahují spoustu energie třeba pivo, slazené vody a džusy.

A co JOJO efekt? Ten hrozí vždycky, když se vrátíme ke svým původním stravovacím návykům a kvantům konzumované potravy. Moje nynější váha se drží na stejné úrovni, díky tomu, že Dietal užívám už jenom občas, a to 1x denně, ale skutečně pouze ve chvílích, kdy se váha pohne směrem nahoru, byť pouze o jeden kilogram, což se nestává často, ale jsme jenom lidé a určitě si neodepřeme rodinou oslavu, kde se těžko odolává vybraným jídlům a sladkostem. Ale můj úbytek váhy je takový, že si tyto radosti mohu dopřát a během pár dní váhu opět srovnat.

 Pocit nasycenosti bez odpírání.

Udělali jsme malý pokus, ve kterém jsme chtěli zjistit, jak Dietal ovlivní množství konzumované stravy a chuť na sladké. Sladké často hraje v přibírání na váze kritickou roli. 

 Nepřizpůsobujete se vy, Dietal se přizpůsobuje vám

Komu je Dietal určen? Každému, kdo má nadváhu a chce s tím něco dělat. Lidem, kteří chtějí detoxikovat a pročišťovat organismus, popř. mají zvýšenou hladinu cholesterolu. Obrovskou výhodou je, že Dietal funguje a pomáhá lidem. kteří mají problém nebo se nemohou vůbec pohybovat. Pomáhá lidem s cukrovkou, vysokým krevním tlakem a také lidem, kteří berou například léky na ředění krve., snížení cholesterolu. Dostáváme spoustu děkovných dopisů, telefonátu, kdy díky Dietalu se doslova změnil život lidem, kterým nadváha brala zdraví a celkově komplikovala život.

  Bez přísných diet, škodlivých léků, pocitu hladu a chutí na sladkém lze zhubnout a zlepšit zdravotní stav pomohl Dietal mnoha lidem.

Dopis Hana 76 let - 19,70 Kg snížení váhy

Obrázek8

Upřímný ručně psaný dopis, výstřižek nahoře, od paní Hany z Olomouce, 76 let, která, jak sama říká, udělala s Dietalem to nejlepší rozhodnutí v životě.

V Olomouci 16.6.2020 - přepis                                                         

Dobrý den. Jmenuji se Hana, je mi 76 let a jsem celoživotní dietářkaCo mi dala 50denní kůra přípravku Dietal a Kardiofit. Při první objednávce mě paní, která ji vyřizovala, nejen pečlivě popsala, jak postupovat, ale řekla větu – chce to vyzkoušet a přesvědčit se. A já se přesvědčila. Při užívání jsem snížila příjem stravy na polovinu. Výsledek – byla jsem bez pocitu velkého hladu a nervozity. Za těch 50 dnů jsem snížila hmotnost o 9,30 Kg. Pro mě báječný pocit, že i v mém věku jde váhu upravit. Pro mě to znamenalo pokračovat, a tak jsem dalších 100 dnů konzumovala potravu, ale nyní jen o třetinu. Nechtěla jsem tak rychle ubývat na váze. Po 5 měsících mám vysněnou váhu s úbytkem celkem 19,70 kg. Co k tomu říct více. Nyní mám objednaný Linier s užíváním 1–2 tablety denně abych předešla jojo efektu. Kúra Dietal byla nejlepší rozhodnutí, co jsem v této oblasti kdy udělala. Je nejlepší ze všech diet, které jsem vyzkoušela. Účinná, bez záchvatů hladu a nervozity, bez pocitu chvíli myslet na jídlo. Při dietě jsem jedla všechno, co obvykle, ale v omezeném množství s převahou zeleniny, luštěnin, masa, mléčných výrobků. Co jsem ještě získala. Jsem daleko svěžejší, pohyblivější, bez obtíží. Upravil se mi tlak i glykemie. A hlavně se cítím zdravější, a i laboratorní výsledky to potvrzují. V průběhu snižování váhy jsem se pečlivě o pokožku celého těla. Lze říct, že jsem nejenom upravila váhu, získala pocit dobrého zdraví, ale dle názoru mého okolí i omládla. Cvičení – pouze ranní protahování. Jinak jsem velký chodec, dříve túry, výšlapy – nyní delší vycházky s pejskem (střední knírač) nejen denní venčení sebe i Emíka. Pro psychickou pohodu meditace. Mám ještě jednoho koníčka. Knihy. Od mládí jsem vášnivá čtenářka. Tak bych popsala svůj životní styl v poslední fázi života. Podpis Hana - celé jméno nezveřejňujeme.

Z dalších recenzí vybírám.

Pořídila jsem si poněkud nenápadný přípravek Dietal 30denní redukční kůru - ani nestál moc peněz a možná právě proto jsem od něho příliš mnoho neočekávala. Po sérii hubnoucích nezdarů s různými zázraky na snížení váhy, které jsem si pořídila jak z lékáren tak z internetu za podstatně více peněz mě Váš přípravek opravdu zafungoval a já po letech začala ubývat na váze. To mě povzbudilo a pořídila jsem si znovu Dietal tentokrát 50denní kůru. Podařilo se mi zhubnout nenáviděných 8 kg nadváhy. Trochu Dietalu mi zbylo, tak jsem ho užívala jak pan doktor radil 1x denně a váha se mi stabilizovala, jojo efekt se zatím nedostavil. Pokračuji v užívání Dietalu 1 x denně dál. Cítím se dobře, jsem ohebnější, pohyblivější i tlak se mi trochu snížil.  S pozdravem Marie Hrubá, Hradec Králové    

Dobrý den vespolek, po velmi dobrých zkušenostech s vašimi výrobky hlavně s magnéziem, vitamínem C biokomplex a s Dietalem po kterém jsem před téměř 2 lety zhubnul více jak 6 kg bych rád vyzkoušel vaši novinku, kterou jste představovali v televizi na Primě. Jedná se o redukční servis na 50 dnů. Kromě Dietalu by měl obsahovat ještě novinku - Linier. Prosím o zaslání na adresu: František Koukolík XXXXXXXXXX, Praha 4

Dobrý den, prosím o zaslání 2 balení přípravku s názvem Linier Strong spalovač 60 tbl. na adresu: Lenka K. XXXXXXX XXXXXXXXX, Uničov. Jedno balení jsem využívala a podařilo se mi za měsíc zhubnout cca 5 kg což považuji při svém věku 54 let, kdy už to není s hubnutím tak jednoduché téměř za zázrak. 
Děkuji za tak skvělý přípravek.

Dobrý den, slíbila jsem, že až využívám koupenou kúru, tak Vám napíšu o svém hubnoucím výsledku s Dietalem.  Vyzkoušela jsem řadu všelijakých přípravků, všechno možné od "náhradní stravy" přes všelijaké Slim přípravky a vlákniny i výživovou poradnu. Všude jinde je to finančně o dost náročnější, tak jsem chtěla zkusit za příznivou cenu ještě Váš přípravek. Musím říct, že jsem tentokrát poprvé příjemně překvapená, že něco konečně funguje a dost dobře! Mám využívaný 50denní kompletní servis a podařilo se mi snížit váhu o 6 kg!!! To se mi se žádným přípravkem nikdy nepodařilo. Zlepšil se mi tlak a čeká mě ještě měření cholesterolu v krvi - doufám, že to bude o moc lepší a že dostanu pochvalu od doktora. Ráda bych se zbavila léků, kdyby to šlo. Objednala jsem si ještě pokračování - 30denní Dietal. Ráda bych ještě tak 3 - 4 kg dala dolů, a hlavně si to pak udržet! Držte mi pěsti! Všem ostatním, kteří z vyzkoušením Dietalu váhají přeji brzké rozhodnutí. Obzvláště ti nejbližší pak umí ocenit pochvalou a údivem výsledek, kterého člověk dosáhl (alespoň tak to teď prožívám já). 
Přeji všem hezké dny.
Jana B. 

Dobrý den, už jsem absolvoval svých 50 dnů s Dietalem a navazuji na telefonický rozhovor, kde jste mě požádali o příspěvek ke své zkušenosti s Vaším produktem. Je mi 68 let, mám velkou nadváhu a omezenou pohyblivost, k tomu jsem diabetik. Startoval jsem hubnutí na váze 112 kg. Tak, jak jsem s Vámi konzultoval, jsem se pustil do boje s mojí váhou. Rád bych všechny Vaše zákazníky, co řeší podobný problém, potěšil zprávou, že u mě se dostavil výsledek už první týden -1,5kg, druhý a třetí týden necelých -1,5kg, pak to šlo průměrně 0 - 1 kg dolů každý další týden a tak jsem lehčí o 9 kg. Kupodivu jsem vážně nepociťoval hlad ani chutě, tak jak jste to říkali. Velkou úlevu cítím hlavně v zádech - rozhodně o nich nevím nepřetržitě celý den. Mám velkou radost a chuť pokračovat dál. Už jsem si u Vás objednal "pomocnou berličku" na dalších 50 dnů. Mým přáním je dostat se pod stovku i přes svůj věk a zdravotní omezení.

Pozn. pro pana Dr. Bojdu - už nepochybuji, že jste s tímto pomocníkem mohl skutečně zhubnout neuvěřitelných 19 kg

S úctou Josef Zábranský

Dr. Bojda