Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Jak na jarní únavu a deprese?

Jarní únava (stejně jako tzv. podzimní únava či deprese) souvisí s biorytmy, které nás výrazně ovlivňují. Je to proto, že máme za sebou zimu s nedostatkem tolik potřebného slunečního světla. Jeho dostatek vyvolává vznik depresivních stavů, snižuje sexuální aktivitu a je vyčerpaný také imunitní systém.

Rovněž po proběhlé zimě je náš organismus vyčerpán a unaven stresem a nemocemi. V zimě se více lidí pohybuje v uzavřených prostorech, a tak se zvyšuje pravděpodobnost přenosu infekčních nemocí formou kapénkové infekce. Zvyšuje se produkce smogu, která má za následek vyšší podíl kyslíkových radikálů v našem okolí. Tyto látky pak ještě více zatěžují náš organismus oslabený stresem a zvyšují náchylnost k infekcím. Svoji roli hraje i menší podíl ovoce a zeleniny v našem jídelníčku. Toto vše klade velké nároky na naše tělo a jeho imunitní systém, které často musí maximálně využívat rezervy.

Na jaře můžeme více zařazovat do jídelníčku ovoce nebo zeleninu. Ovšem má to dva háčky. Jednak v dnešní přechemizované době nemáme jistotu, že obsahuje potřebné vitamíny a další živiny a navíc si přiznejme, řada z nás ovoce a zejména zeleninu zrovna nemá moc v oblibě.

Příroda má pro nás řešení v podobě korejského červeného ženšenu.

 

youtube-1495277_640_1

Ze 100 % extraktu z tohoto zázračného kořene připravíme protistresový nápoj na posílení vitality, imunity a celkového sexuálního, fyzického i duševního zdraví.

Čím je tato bylina zajímavá a jaké má účinky?

Působení ženšenu na lidský organismus je velmi komplexní. Výsledky odborných studií, kterých bylo již publikováno více než 400, prokázaly pozitivní působení na oběhový systém, na centrální nervovou soustavu, na soustavu žláz s vnitřní sekrecí nebo imunitní systém. Adaptogenní efekt ženšenu je přisuzován změnám v absorpci kyslíku tkáněmi a přechodné změně v metabolismu cukrů a tuků. Výzkumy také poukázaly na to, že po užívání ženšenu se u mužů zlepšily sexuální funkce podobně jako při používání viagry.

Protistresové působení:  Dlouhodobý stres je tichý a velmi zákeřný nepřítel. Vlivem tohoto stresu dochází k nepříznivému působení na imunitní systém, který tak přestává fungovat správně a dostává se do nerovnováhy. Je prokázáno, že stres je hlavní příčinou vzniku různých onemocnění. Zvyšuje např. riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění až o 50 %. Z klinických výzkumů vyplývá, že až 75 % případů onkologických onemocnění je přímo nebo nepřímo spojováno s nadměrným stresem.

Adaptogen: účinky na hormonální systém, ovlivnění hormonálních procesů na úrovni hypotalamu, nadledvinek a mozku. 

Mentální výkon:  zvýšení kreativity a produktivity duševní činnosti.

Dlouhověkost.

O ženšenu se hodně mluví jako o povzbuzujícím prostředku na sexuální funkce?

Sexuální život: dochází k odbourání stresových hormonů, povzbuzení činnosti nadledvinek a k vyšší sekreci pohlavních hormonů typu testosteron, který má přímý vliv na povzbuzení potence u mužů a libida (sexuální touhy) u žen, estrogen – zlepšuje náladu,  progesteron atp.. Ženšen zlepšuje zdraví celkově, dochází k zdokonalení sexuálních funkcí.

Z čeho se skládá výrobek a proč se označuje jako červený ženšen?

Složení: koncentrát 100% korejského červeného ženšenu pravého s vysokým obsahem saponinů.

Jakým způsobem přípravek užívat?

Formou posilujícího nápoje popř. čaje.

Doporučené dávkování: 1 přiložená odměrka koncentrátu 1-2x denně rozmíchat ve 2 dcl  čaje nebo teplé či studené vody a jako čaj či posilující nápoj vypít. Je možné osladit medem či jiným sladidlem.

Jakým zákazníkům je určen?

Jedná se o skvělý dárek. Má vliv na imunitu a pomáhá tělu bojovat proti virovým onemocněním,  má pozitivní vliv na centrální nervový systém, játra, žaludek, plíce a oběhový systém, zlepšuje potenci a libido, pozitivně působí na paměť, stabilizuje hladinu cholesterolu, pozitivně ovlivňuje koncentraci, snižuje stav vyčerpání, udržuje psychickou stabilitu, působí antistresově, snižuje zvýšenou hladinu cukru v krvi.

 

Upozornění: nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby trpící tachykardií popř. závažnými srdečně cévními zdravotními komplikacemi.  U osob užívajících silné léky na ředění krve typu Warfarin je vhodná konzultace s lékárníkem.

ženšen

Forex-zensen