Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Vitamín D - důležitý pro podporu naší imunity

Každý z nás může být zdravější a cítit se lépe

Použití doplňku stravy je důležitým „alternativním“ zdrojem vitamínu D, který má zásadní vliv na naši imunitu.

Dr. Bojda vyvinul speciální produkt, který obsahuje důležité vitamíny pro podporu imunity, což je obzvlášť důležité v dnešní době. Dr. Karel Bojda, expert na speciální složení potravinových doplňků stravy v podobě Biokomplexů říká: Není správné vytrhnout z přírody jednu látku např. kyselinu askorbovou, synteticky ji vyrábět a nazvat ji vitamínem C. Vitamíny se v přírodě vyskytují jako komplexy mnoha látek, které tělo důvěrně zná.“ Dr. Bojda přichází na trh s celou řadou vysoce kvalitních Biokomplexů v podobě extra silných přírodních přípravků bez konzervačních látek.

Co se skrývá za malou krabičkou, která se objevila na medicinka.cz?

Není těžké uhodnout, že je to krabička obsahující  Vitamin D3/D2 Biokomplex + B5 2000 IU. Malá krabička, která pomůže udržet zdraví po celý rok. Dr. Bojda dále vysvětluje: „Vitamín D hraje v našem těle důležitou roli. Je zmapováno na 200 různých reakcí, na nichž se podílí. Každá buňka našeho těla má receptor pro vitamín D. Navíc tělu umožňuje vstřebávat vápník z jídla, aby získalo stavební materiál, který potřebuje k vybudování a udržení silné kostry. Nedostatek vitamínu D může vést ke svalové slabosti, osteoporóze, onkologickým problémům a imunodeficitům a dodává, že 9 z 10 Čechů trpí nedostatkem vitamínu D, což je alarmující.“

Řešením je doplněk stravy, ale drtivá většina doplňků obsahuje pouze vitamín D3 bez jakýchkoli podpůrných látek pro úspěšné vstřebávání.

Dr. Bojda dodává: „Opravdu kvalitní vitamín D by měl obsahovat jak živočišný vitamín D3, tak rostlinný D2. Kromě toho je důležité, aby se vitamíny D dostávaly do aktivní podoby. K tomu výrazným způsobem přispívá především vitamín B5. Zajímavou roli hraje také mikroprvek bór, který omezuje vylučování a ztráty vitamínu D z těla ven.“

Tato kritéria splňuje Vitamín D3/D2 Biokomplex s vitamínem B5, malá krabička od Dr. Bojdy tak zajistí adekvátní hladinu vitamínu D po celý rok. Pravidelné užívání by mělo pozitivně ovlivňovat celkovou imunitu, chránit srdce, snižovat rizika nádorových onemocnění atp. Nejnovější informací z vědeckých kruhů je faktum, že lidé s dobrou koncentrací vit. D v krvi mají v drtivé většině případů lehké průběhy onemocnění COVID- 19.