Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Marně si lámete hlavu nad tím čím potěšíte Vaše milé na svatého Valentýna?

Darujte netradiční, velmi zdravý, povzbuzující a vzácný dárek.

Do Valentýna nám zbývá pár dní. Marně si lámete hlavu nad tím čím potěšit Vašeho milého? Chcete zvolit něco nápaditého co se vymyká klasickému hypermarketovému zboží? Máme tip na unikátní dárek, který může probudit neskonalou vášeň.

Jedná se o skvělý dárek pro každého v seniorském věku tj. babičky a dědečky k povzbuzení vitality a pozitivního vlivu na snížení hladiny cholesterolu nebo snížení zvýšené hladiny cukru v krvi. Je vhodný také pro všechny lidi, kteří musí odolávat stresům. Je přímo určen pro managery, studenty a těžce duševně pracující – sem patří třeba i učitelé, kteří ocení pozitivní vliv na koncentraci, paměť,mentální výkon, udržení psychické stability a antistresový účinek. No a velká skupina zákazníků chce zlepšit sexuální prožitky a povzbudit vitalitu, potenci či libido.

Stává se vám, že se často cítíte vyčerpaní, unavení a utahaní do ničeho se vám nechce a jste jako by bez energie? Toužíte sršet energií, nápady a být kreativnější a produktivnější? Pracujete nebo se často vyskytujete ve stresovém prostředí a jste náchylnější k pesimismu, úzkostem a depresím? Pokud je vaše odpověď na kteroukoli z těchto otázek kladná využijte schopností osvědčené byliny, která vám opět vleje život do celého těla.  

 O co se jedná a jak funguje?

Jedná se o koncentrát ženšenu, který připomíná viskózní hmotu podobné konzistence jako je med. Tradiční po generace propracovávaný způsob zpracování ženšenových kořenů vede k přípravě koncentrátu 100 % korejského červeného ženšenu pravého s vysokým obsahem účinných látek. Za nejúčinnější ze všech ženšenů je považována odrůda, která se latinsky nazývá „Panax ginseng“. Název vznikl od doslovného „panacea“ což je česky všelék. 

Jedná se o specialitu - doplněk stravy pro přípravu protistresového nápoje k posílení vitality, imunity a celkového sexuálního, fyzického i duševního zdraví.

 Jak na nás působí?

Má vliv na psychiku, hormonální hladiny, imunitu a řadu dalších biologických atributů. Dlouhodobý stres je tichý a velmi zákeřný nepřítel. Jeho vlivem dochází k nepříznivému působení na imunitní systém, který pak přestává fungovat správně a dostává se do nerovnováhy. Je prokázáno, že stres je často hlavní příčinou vzniku různých onemocnění. Zvyšuje např. riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění až o 50 %.  Z klinických výzkumů vyplývá, že až 75 % případů onkologických onemocnění je přímo nebo nepřímo spojováno s nadměrným stresem.

Je výborný, což se projevuje jeho vlivem na stabilitu hladin hormonálního systému, ovlivňuje hormonální procesy na úrovni hypotalamu, nadledvinek a mozku. Má vliv na zlepšení mentální výkonnosti ve smyslu zvýšení produktivity duševní činnosti a kreativity.  

O ženšenu se hodně mluví jako o povzbuzujícím prostředku na sexuální funkce?

 Díky schopnosti odbourání stresových hormonů, povzbuzení činnosti nadledvinek a vyšší sekreci hormonů typu testosteron, který má přímý vliv na libido nebo estrogen zase na lepší náladu. Tím, že zlepšuje zdraví a vitalitu celkově, dochází k zdokonalení sexuálních funkcí a po celá staletí je považován za výkonné afrodisiakum.

 Jakým způsobem se tento přípravek užívá?

Užívá se formou čaje, který se velmi jednoduše připraví a to tak, že v každém balení přiložená odměrka na koncentrát se 1-2x denně rozmíchá ve 2 dcl  čaje nebo teplé či studené vody a jako čaj či posilující nápoj se vypije. Je možné osladit medem či jiným sladidlem.

Ve své pravlasti se od dob starověku využíval jako vysoce účinný prostředek ke zvýšení energie, zmírnění stresu, podpoře imunity, prodloužení života a zlepšení každodenního zdraví.  

Vyzkoušejte jedinečný životabudič v podobě koncentrátu červeného ženšenu také.