Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Medovinka mini Černý rybíz 0,2 l Jankar

Kód: 665
2,73 € / ks 13,65 € / 1 l
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Kvalitní medovina. Vyrobena studeným kvašením, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Výrobce získal 2 stříbrné medaile ve světové soutěži v konkurenci 2 000 vín z celého světa.

Detailné informácie

Registrovaný zákazník | výhoda | zľava 3 % | medicinka.cz
Registrovaný zákazník
-3 %
TOP zákazník | TOP zľava 10 %
TOP zákazník
- 10 %
zľava 6 % pro vracející se zákazníky | medicinka.cz
Vracajúci sa zákazník
-6 %

Podrobný popis

Při svém prvním velkém zahraničním startu se blýskl dvěma stříbrnými medailemi Ing. Karel Bojda, Ph.D., MBA z Čeladné svými medovinami Jankar Profi Čeladenka a Mandlová.

 A právě majitel společnosti Davinus, negociant Miroslav Majer, letos zastupoval Českou republiku v mezinárodní porotě soutěže.

Hodnocení se konalo ve dnech 19. – 24. srpna v prostorách biodynamického vinařství Longridge v samém srdci Cape Winelands ve městě Somerset West nedaleko Stellenbosche. K hodnocení bylo pozváno třicet hodnotitelů z dvaadvaceti zemí a sedmi kontinentů.

Při pohledu přes prosklenou stěnu degustační místnosti na stovky hektarů vinic v okolí Stellenbosche ohodnotila mezinárodní porota za šest dní více než dva tisíce vzorků vín a destilátů z celého světa, v šesti desítkách kategorií největší a nejprestižnější soutěže na africkém kontinentu – Michelangelo International Wine and Spirits Awards.

 „Od pondělí do soboty se hodnotila a v komisích diskutovala neskutečně ucelená kvalita soutěžních vzorků. O to cennější je úspěch vín z České republiky cennější. Rozdíly v hodnocení byly minimální, opravdu jen nuance ve vysoké kvalitě v dlouhotrvajících diskuzích,“ okomentoval průběh hodnocení Mirek Majer.

Dodatočné parametre

Kategória: Medovina
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: