Zaregistrujte se a získáte věrnostní slevu 3 %

Medík mini s ovocem rybíz 60 g

Kód: 1154
1,50 € / ks 25 € / 1 kg
Skladom
Môžeme doručiť do:
15.11.2024
Možnosti doručenia

Kvalitní český med s ovocem od tradiční firmy Jankar Profi s.r.o.

Detailné informácie

Registrovaný zákazník | výhoda | zľava 3 % | medicinka.cz
Registrovaný zákazník
-3 %
zľava 6 % pro vracející se zákazníky | medicinka.cz
Vracajúci sa zákazník
-6 %
TOP zákazník | TOP zľava 10 %
TOP zákazník
- 10 %

Podrobný popis

Zdravá velmi komplexní potravina od tradičního výrobce Jankar Profi s.r.o., vhodná pro děti i dospělé. Dr. Bojda, majitel firmy kupuje pouze med  českého původu bez příměsí zahraničních medů, invertních sirupů a řepného cukru. Neobsahuje konzervanty, barviva, nebyl ředěn vodou, neprošel vysokou tepelnou zátěží ani vysokotlakou filtrací.

Ovoce není denaturováno a exponováno vysokými teplotami obvyklými při zavařování marmelád a džemů. Využíváme přirozených antiseptických schopností medu, který uchová ovocné složky v mikrobiologicky stabilní formě. Při vývoji produktu byl kladen důraz na zdravotní přínos a úplné vyloučení konzervačních a aditivních látek.  Běžné džemy a marmelády obsahují cca 60-70 % klasického cukru, často i umělá sladidla, zahušťovadla v některých případech i konzervanty a prochází vysokou tepelnou zátěží – sterilací. Medy s ovocem mají velmi přírodní formu cukrů (pouze med), neobsahují zahušťovací látky a ovoce nebylo vystaveno dlouhotrvajícím vysokým teplotám. K výrobě je používáno kvalitní ovoce první jakosti, nikoli nahnilé a bakteriologicky zasažené, což je běžné v případě výroby džemů a marmelád.

V zahraničí (NSR) výrobce získal ocenění za nadstandardně kvalitní produkci v duchu zásad “Slow Food”

Výrobky byly vyvinuty s cílem poskytnout maximálně zdravou potravinu (sladkost) pro děti i dospělé, celkově zatraktivnit tuzemský med a nabídnout spotřebitelům zajímavou novinku. 

avatelů.

Dodatočné parametre

Kategória: Medík 60 g
Hmotnosť: 0.131 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: